UV védelem

Az UV sugárzás öregíti a bőrt, valamint annak mélyebb rétegeibe hatolva elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. Gondoljon bele mennyit ül autójában nyári napokon folyamatosan kitéve az UV sugárzásnak! A Skyfol autófólia tökéletesen véd az UV sugárzás ellen, annak akár 99,9%-át is képes kiszűrni, ezzel teljesen megszüntetve a káros sugárzást.

További veszélye az UV sugárzásnak, hogy a szemlencse elszürkülését okozza, ez különösen igaz kisgyermekek esetében. A szemlencse elszürkülése elősegíti a későbbi hályogképződést, így annak védelme kiemelten fontos. Számos egyéb árnyékolási megoldás (gyárilag sötétített üveg, beépített roló, tappancsos árnyékoló)) problémája, hogy lesötétíti a belső teret, ezáltal gyermeke pupillája kitágul és mivel az UV sugárzás egyéb árnyékolók csak korlátozottan szűrik (30-40%), így a sugárzás még károsabb. A Skyfol autófóliák a teljes UV szűrés mellett még nagyon erős hővédelemre is képesek, ami az egészség megóvása mellett az utazást még kellemesebbé teszi.

A Skyfol hő- és fényvédő autófóliák akár 99%-ban szűrik az UV sugárzást, ezzel védve Önt és utasait a káros hatásoktól. A teljes UV szűrés mellett nagyon erős hővédelemre is képesek.

Ne csak a hátul utazókat védje az UV sugárzás ellen, a Skyfol autófóliák között két olyan termék is szerepel, mely engedéllyel telepíthető első oldalsó üvegekre, egyikük még jelentős hővédelemre is képes.

📞 +36 (70) 701 1300

📍8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 93.

📧rdshungary@gmail.com