Skyfol NT Ceramic

A profi hővédő megoldás

Tapasztalni szeretné a fóliagyártás csúcsát? Minőségi terméket szeretne kizárólag autójára? Fontos az Ön számára, hogy az első szélvédőn is legyen hővédelemre képes fólia?

A Skyfol NT Ceramic egy több rétegben kezelt, prémium autó üvegfólia melyet a könnyű telepíthetőség és kivételes tartósság mellett a magas hővédelem jellemez. Ennek köszönhetően minden professzionális üvegfóliázó műhely ajánlatában megtalálható. A sorozat világosabb változataiban infra-elnyelő részecskék találhatóak melyek biztosítják a magas teljesítményt.

Autónkban közvetlenül az üveg mögött ülünk, mindössze néhány cm távolságra, így a napfény hatására besugárzott hő sok bosszúságot okoz nekünk utazás közben. Égeti a bőrünket, nyűgőssé teszi gyermekeinket és bizony az idősebbekre sincs túl jó hatással. A besugárzott hő annak ellenére probléma marad, hogy a légkondi képes megfelelő hőmérsékletűre hűteni a belteret.

A Skyfol NT Ceramic az autóüveg fólia gyártás minőségi színvonalát képviseli. Kerámiás technológiával készült, így kimagasló hővédelemmel rendelkezik, szinte teljesen megszűnteti a hőérzetet az autó utasterében.

A Skyfol NT Ceramic világosabb változatai is kimelkedő hővédelemmel büszkélkedhetnek, ráadásul a Skyfol NT Ceramic 90 autóüveg fólia szinte valamennyi első oldalüvegre és szélvédőre telepíthető engedélyszámmal és műbizonylattal. Eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 45%-át pedig kint tartja.

Tökéletes választás a Skyfol NT Ceramic akkor is ha az autónk utasait vakítja a betűző nap, esetleg nem látszik megfelelően gyermekünk tabletjének kijelzője. A Skyfol NT Ceramic úgy teszi komfortossá az utazást, hogy eközben a torzításmentes kilátást garantálja. Miért csúfítaná el autóját ablakra ragasztható tappancsokkal amikor van ennél sokkal esztétikusabb megoldás?

Amennyiben egy esztétikus, prémium minőségű, magas hővédelemmel rendelkező fóliát szeretne autójára akkor válassza a Skyfol NT Ceramic sorozatot!

📞 +36 (70) 701 1300

📍8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 93.

📧rdshungary@gmail.com