SkyFol HP / HP Pro

Mert az autó nem szauna

A SkyFol HP valamint HP Pro autófólia gyors, hatékony és teljes körű védelmet biztosít a meleggel, az UV-sugarakkal és az illetéktelen tekintetekkel szemben!

Felejtse el az üvegre ragasztott fényvédő cicát, hableányt és kisautót, melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek! Ráadásul mindannyiunkkal megesik, hogy a nagy sietségben egy kabátot, táskát, telefont a hátsó ülésen felejtünk. A SkyFol HP illetve HP Pro autófóliának köszönhetően a tolvajok nem látnak be az utastérbe, így a csábítás is kisebb.

Már odakinn a nap felkelt……de az Ön autójában ebből semmit nem érezni! Gyermekei zavartalanul alhatnak vagy nézhetnek rajzfilmet a hátsó üléseken, hiszen a SkyFol HP és HP Pro autófólia kellemes félhomályt biztosít, emellett kiszűri az UV és az infravörös sugárzást is.

Nincs többé 45 fokos utastér, 60 fokos ülés és izzadó, nyűgös gyerekek. A fólia már az ablaknál megszűri a hőt, ezzel téve hatékonyabbá a klímát. Nem kell maximális fokozaton járatni vagy ráirányítani megizzadt gyermekeinkre ahhoz, hogy az autóban elviselhető legyen az utazás.

A SkyFol HP és HP Pro sorozatok klasszikus mélyszínezésű, hővédő sorozatok. A bennük lévő fémrétegnek köszönhetően szűrik az infravörös sugárzást, a mélyszínezett rétegnek köszönhetően pedig stabil sötétítést nyújtanak.

📞 +36 (70) 701 1300

📍8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 93.

📧rdshungary@gmail.com