SkyFol BabyGuard

A baba őre

A kellemes nyári napsütés hamar zavaróvá válik a kisgyermekek számára utazás közben? Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a tűző napsütés következtében a kicsik hamar nyűgössé válnak, nem tudnak aludni és így idővel rémálommá válhat a családi autózás.

A Skyfol BabyGuard üvegfólia éppen erre kínál megoldást Önnek!

Rendkívül erős hővédő tulajdonságával biztosítja a nyugodt és komfortos utazást az egész család számára! Nem csupán az autóban ülők hőérzetét szünteti meg, hanem 99,9%-os UV védő réteget képez az üvegfelületen. Teszi ezt a már múzeumokból is jól ismert műkincsvédő fóliák technológiájának segítségével.

A gyermekek kényelme és biztonsága mindennél előrébb való a szülők számára

Ezért kezdtünk bele 2016-ban a BabyGuard termékfejlesztésébe. Olyan prémium minőségű autóüveg fólia forgalmazását tűztük ki célul, ami teljes körű védelmet nyújt: 50%-al növeltük a fólia vastagságát, hogy az utazás ne csak komfortosabb legyen, de biztonságosabb is! Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Az üvegtábla mentés esetén megrepeszthető, így egyben eltávolítható. Ebbe a forgatókönyvbe belegondolni is rossz, de sajnos bárkivel előfordulhat. Azzal, hogy Ön a BabyGuardot választja az autójára, már rengeteget tesz a legapróbb utasok védelme érdekében!

A Skyfolnál több üvegfólia sorozat közül tud választani, annak függvényében, hogy milyen teljesítményű és árfekvésű terméket keres.
A BabyGuard sorozat mindazoknak tökéletes választás, akik a jelenleg létező legmagasabb minőségű, prémium üvegfóliát keresik!

Miért ez a legdrágább termék a kínálatunkban?

Egyszerűen azért, mert ennyivel nagyobb teljesítményre képes a többi fóliához viszonyítva. Vegyünk egy hétköznapi példát, amivel minden autótulajdonos szembesül: egy magasabb kategóriájú autógumi ára darabonként kerül annyiba, mint egy BabyGuard üvegfóliázás. Gumiból 4 darabot kell megvásárolni, míg a fóliázást csak egyszer kell elhatározni. Ez a befektetés garantáltan kifizetődik és élvezheti annak minden előnyét, amíg az autó az ön tulajdonában van.

Baby Guard autófólia jellemzői:

Ne spóroljon a családja biztonságán, válassza Ön is a létező legjobb Skyfol megoldást!

📞 +36 (70) 701 1300

📍8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 93.

📧rdshungary@gmail.com