LÁTHATATLAN, TARTÓS, ÖNGYÓGYULÓ

Sok prémium jármű már rendelkezik gyárilag átlátszó festékvédő fóliákkal azokon a területeken, ahol a kavicsok erőteljesebben felpattanhatnak. Ezek az összeszerelési folyamat tipikus részei, de a gyárban telepitett fóliák egy idő után kopottak, sárgák vagy mattak lesznek.

Ez elsősorban a felhasznált anyagnak köszönhető. Az ipar itt alacsonyabb költségű, gyengébb minőségű fóliát használ, amely betölt egy funkciót, de minősége nem tartós.

Ezzel szemben a magasfényű, átlátszó POLYURETHANE festékvédő fóliák, amelyekkel mi dolgozunk, messze felülmúlják az autógyártók által használt jelenlegi szabványos fóliákat.

Folyamatos fejlesztésüknek köszönhetően, szinte láthatatlan réteget képeznek a felületen ráadásul közel kétszer vastagabbak mint maga festék réteg. Míg ez a réteg alapozóval, festékkel és lakkréteggel együtt 100 és 140 mikon közötti, a PPF  200 mikron vastagú!

Kővédő fóliáink maximális védelmet nyújtanak például a karcolások, a kavicsok, a szennyeződések, a környezeti hatások és a rongálás ellen. Ezenkívül az UV-védelemnek köszönhetően az eredeti festék ugyanolyan szép marad mint  újkorában és a jármű megjelenésén is javít.

Ezért felvitelük új autóra a legcélszerűbb, mert ezzel évekig megőrzi vésérláskori állapotát.

TUDTÁTOK, HOGY VALÓJÁBAN HONNAN SZÁRMAZIK A VÉDŐFÓLIA?

Az amerikai hadsereg az átlátszó POLYURETHANE fóliát használja a helikopter rotorjainak és más érzékeny alkatrészeinek a szennyeződésektől és elhasználódástól való megvédésére.

A vastag fóliákat az elülső élekhez és az esetleges ütközési területekhez erősítették a nagy kopásállóság biztosítása érdekében.

Mára a haditechnika is bejutott a kereskedelmi szektorba és lassan, több évtized alatt fejlesztették olyan  termékekké, melyek ma hosszú távon védik járműveinket.

ELŐNYEI

Egyedülálló védelem a kavicsok, karcolások, környezeti hatások, szennyeződés, parkolási károk, fa nedvesség, rongálás és só ellen.

Optikailag alig látható a járműre telepítve, de optimális védelmet biztosít.

Öngyógyító felületének köszönhetően azok a karcolások, amelyek nem hatolnak át ezen a rétegen, hő hatására eltűnnek. Például forró csapvíz, forró levegő fúvó vagy napsugár használatával.

A tapadásmentes, úgynevezett felső bevonat minimalizálja a szennyeződés tapadását, és ezáltal megkönnyíti a tisztítást.

CSERE/JAVÍTÁS

Az esetleges külső lakksérülésből eredő fényezés, nagyon időigényes, nem lesz sohasem olyan mint az eredeti és az autó értékét is csökkenti.

Ezzel szemben, ha PPF fólia van a felületen és nem szakadt át, ebben az esetben gyorsan eltávolítható és cserélhető anélkül, hogy nyomokat hagyna a festéken.

KÖLTSÉG VS. ÉRTÉK

A sértetlen jármű értéke mindig stabilabb, ha eladják és visszaváltják. Például a lízingnél visszaadásakor nincsenek túlzott költségek. Viszonteladás esetén ez értékesítési előnyt jelent, mivel a PPF- kővédőfólia általában hosszabb ideig marad a járművön, mint ameddig maga a jármű tulajdonosa.