Mi a kerámia bevonat?

A kerámia egy tartós csúcstechnológiájú felületbevonat, amely főként szilíciumból (Si) áll és polimereken alapul. A szilícium egy klasszikus félfém, és még az emberek számára is fontos; az emberi test kilogrammonként körülbelül 20 mg-ot tartalmaz.

Az újonnan kifejlesztett kerámia tömítőanyag átlátszó és színtelen, amely nemcsak védelmet nyújt az autójának, hanem rendkívüli fényt varázsol a fényezésnek is.

Applikálás menete:

Mindenekelőtt az autón elvégezzük a tisztítási és polírozási folyamatokat, hogy a lehető legjobb felületre kerüljön fel a védelem!

Ennek első és legfontosabb része a kétfázisú zsírtalanítás a megfelelő tapadás érdekében.

Ezt követően a kerámiabevonat felhordása következik, ami egy applikátorral és egy kicsi,vékony bőrdarabkával történik centiméterről centiméterre.

Ez egy nagyon aprólékos és kényes munka, nagy precizitást és odafigyelést igényel. A tökéletes eredmény és a hosszú tartósság érdekében lassú mozdulatokkal és egyenletesen kell felhordani a felületre az anyagot.

Ez a bevonat az igényelt csomag függvényében, több rétegben is felvihető.

Ezt a színvonalat csak professzionális anyagokkal és eszközökkel tudjuk biztosítani, ezért arra törekszünk, hogy mindig a legújabb fejlesztésű innovatív termékeket keressük a piacon!

Hogy miért hasznos a kerámia védelem?

Gyönyörű, csillogó vizes hatású fényt és sokkal mélyebb színt eredményez.

A kerámia bevonat egy strapabíró, UV álló bevonat járműve lakkrétegén, amely

kémiailag kötődik a fényezéshez, így nyújtva hosszantartó védelmet a kezelt felületeknek éveken keresztül.

Kerámia bevonatainkat kizárólag a Gyeon Quartz által képzett (certifikált) szakemberek vihetik fel az autókra.

A Gyeon Quartznak az országban mi vagyunk az egyetlen, képzett, okleveles mesterei!

Kerámia kezelésünket követően az autón nehezebben tapad meg a szennyeződés, ezáltal ritkábban igényel tisztítást. Az autó mosása könnyebbé válik és viztaszító képességének köszönhetően még extrém szennyeződés esetén is sokkal kisebb az esélye a mosókarcok keletkezésének. A leszárítási folyamat is egyszerű. Autós törölközővel a

már csak cseppekben fennmaradt vizet kell felitatni, ami rendkívül gyors megoldás. Ha kisebb sérülés történik, akkor nem az autó lakkrétege sérül, hanem a bevonat felülete, ami elemenként javítható.

Kiemelt előnyök:

  • Bevonataink erősebb védédelmet nyújtanak és szebb fényt eredményeznek minden más terméknél.
  • Erős védelmet nyújt a kémiai behatásokkal szemben
  • Nagy mértékben könnyíti az autó tisztántartását, öntisztuló hatása van (pl. a nagy eső után tisztább lesz az autó mint előtte volt).
  • Drasztikusan csökkenti a kémiai eredetű sérüléseket a kezelt felületeken, mint a bogármaradványok nyomai, madárpiszok marások vagy a savas eső hatása.
  • Fényes autókon még mélyebb színt és még magasabb vizes hatású fényt adnak, matt autókon pedig jóval homogénebb lesz a felület.
  • UV védelmének köszönhetően védi a lakkot kifakulás, mattulás ellen.

VIGYÁZAT!!

A mai világban nagyon fontos a körültekintés és az óvatosság!

Mikor a kerámia bevonat kezdett sikeressé válni a világ néhány gyártójánál, sajnos rengeteg szedett-vedett  cég is forgalmazni kezdte saját, kevésbé jó vagy gyenge minőségű termékeit.

Ezek nem mérhetők össze a nagy cégek sikertermékeivel.

Ezért fontos, hogy ha ezt a fajta felületvédelmet választja, mindig leinformálható, oklevelezett, képzett szakemberrel csináltassa és lehetőleg elismert világmárkával.

Ennél a munkánál a legfontosabb az előkészítés.

Bevonat előtt a lehető legjobb állapotra kell hozni a lakk felületét (karcmentesség,maximális fény), hiszen ezt az állapotot konzerváljuk évekre.

Mi akár egy hétig is dolgozunk a járművön és ez olykor az árban is tükröződik, de soha nem csapjuk össze a munkát, csak hogy gyorsan elkészüljön. A mondást miszerint jó munkához idő kell, mi működésünk alapjának tekintjük!